Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
A cserbenhagyás törvényi meghatározása - Csapnivaló
Szolgáltatások

A cserbenhagyás törvényi meghatározása

A cserbenhagyás
A cserbenhagyás
A cserbenhagyás

Bárki, akár tudtán kívül is könnyen keveredhet büntetőügybe. Önnek vagy családtagjának volt már peres ügye? Ha járművezetőként balesetbe keveredik, akkor könnyen érheti cserbenhagyás vádja. Minden esetben érdemes meggyőződni róla, hogy milyen kárt okozott. Előfordulhat, hogy nem is tudja pontosan, hogy mit is jelent ez a fogalom?

A cserbenhagyásnak nem feltétele a személyi sérülés. Ide tartozik természetesen az is, ha valakinek a testi épsége, élete forog kockán, és akkor ez az az eset, amikor a cserbenhagyás mellé még a segítségnyújtás elmulasztása is „társul”. A Vidákovics Ügyvédi Iroda oldalán részletes, jogi sallangoktól mentes, érthető leírást talál a cserbenhagyás törvényi meghatározásáról.

Ha megvádolták, és hogy ne érje meglepetés, tájékozódjon időben a jogairól és a kötelességeiről. Nem kizárt, hogy nem érzi szükségét annak, hogy ügyvédhez forduljon, bár egy tapasztalt jogász hatalmas segítség az ilyen helyzetekben. A Vidákovics Ügyvédi Iroda munkatársai a vádemeléstől egy esetleges per végégig segítik ügyfeleiket.

Az Ön feladata csupán a pontos információátadás. Amennyiben megvádolták, kérdése van, vagy bizonytalan valamiben, ne habozzon! Keressen tapasztalt ügyvédet. A Vidákovics Ügyvédi Iroda elérhetőségét megtalálja a weboldalukon.