Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
A bébi fülbevaló szuper ajándék - Csapnivaló
Webáruház

A bébi fülbevaló szuper ajándék

Bébi fülbevaló

Azt mondják, minél hamarabb tesznek fülbevalót egy babának, annál kevésbé éli meg traumaként. Persze ilyenkor nem valami nagyméretű és nehéz modellre kell gondolni, de egy aranyos kinézetű bébi fülbevaló nyugodtan ékesítheti a néhány napos csecsemő fülét.

Így biztosan nem fog emlékezni a beavatkozásra, hiszen a mai modern eljárásokkal még az is lehet, hogy átalussza a bébi fülbevaló behelyezését. Akár a korházba is magaddal viheted a kiválasztott modellt, mert a legtöbb helyen már azelőtt is van lehetőség a füllyukasztásra, hogy hazaengednék az újszülöttet a családjához.

Ugyanakkor, ha ajándékba szánod egy rokonod, ismerősöd, barátod gyermekének, akkor is minél hamarabb ad át, hogy minél hamarabb tudják betétetni.

A www.ekszershop.hu webáruházban most kedvezményes áron rendelhető bébi fülbevaló, így nem fogja megterhelni a pénztárcádat egy ilyen meglepetés, de a szülőknek annál nagyobb örömet fog jelenteni, illetve egészen biztosan a pici szemében is értékes lesz, amikor majd megnő és tudni fogja, hogy kitől kapta.