Webáruház

Különböző műkörmös lámpa típusok

Műkörmös lámpa
Műkörmös lámpa

A zselés körmök igazi forradalmat hoztak a szépségiparba, ráadásul új technikákat, anyagokat és kellékeket is. A műkörmös lámpa kifejezés mondott Önnek valamit régebben? Valószínűleg nem, hiszen a műkörmök ihlették meg a megszületésüket. Önnek a régi, felragasztható körmöket nem igazán szerettük, mert nem voltak túl tartósak, bárhogy is rögzítették.

A zselés körmök nemcsak sokkal szebbek, mint az elődeik, de az UV vagy LED lámpáknak köszönhetően, tartósabbak is, mint az eredeti körmök. A zselék nem levegőn száradó anyagok, így a műkörmös lámpa egyenesen kötelező kelléke a körömépítők munkájának.

Kétféle áll a rendelkezésünkre, sőt, tulajdonképpen három, hiszen az utóbbi időben megjelent az első kettő, úgymond ötvözete. Az UV és LED lámpákon kívül, manapság már vehetünk UV/LED típust is, ami minden anyagot megköt gyorsan. Ez a „hibrid” gép valószínűleg azért látott napvilágot, mivel a szakemberek egy részénél az UV és a LED műkörmös lámpa is megtalálható volt.

Mivel mindkettőnek megvannak a saját maga jó tulajdonságai, sokan úgy vélték, hogy érdemes mindkét fajtával felszerelkezni, hiszen egyik gyorsabban köti meg az anyagokat, a másik tartósabb, stb. Bár a vélemények megoszlanak, a vásárlóknak szerencsére módjukban áll választani.

Ha ellátogatnak a gellakk.com webáruházba, fantasztikus műkörmös lámpa választék várja őket. Egyrészt választhatnak a típusnak megfelelően, másrészt pedig a kapacitásuk szerint. Aki otthonra választ lámpát, nem kell feltétlenül a legmagasabb teljesítményű gépet megvegye. Műkörmös lámpa itt több árfekvésben is kapható, azonban fontos megjegyezni, hogy a minőség minden esetben átlagon felüli.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?