Webáruház

Kerékpárszállító vonóhorogra kétféle konstrukcióval

Kerékpárszállító vonóhorogra

Nyaralásra, távolabbi kirándulásokra érdemes a bicikliket is magunkkal vinnünk és ott a gyönyörű tájat két keréken felfedeznünk. Igen ám, de sokszor feltesszük a kérdést, hogyan szállítsuk el kedvenc bringáinkat? Nos, a bicikliszállítás nagymesterének mondható a kerékpárszállító vonóhorogra, mert a legegyszerűbb metódusát kínálja a fuvarozásnak.

A vonószemhez csatlakoztatott tartóra, a rögzítés után már fel is pakolhatóak a biciklik. Két kialakítás közül lehet választani, az egyik a platformos variáció, amelyik 2 ponton stabilizálja a biciklit, valamint a függesztve szállító tartó. Lényegében, bármelyiket választja is, a bicikliket teljes biztonsággal elszállíthatja az úti célig.

A stilusosutazas.hu webáruházban egyáltalán nem drágák a kerékpárszállító szerkezetek. Bátran elmondható, hogy mind közül a kerékpárszállító vonóhorogra teszi gördülékenyebbé az életet, mert ennek a segítségével bármilyen távolságra könnyen elvihetőek a bringák. A megvétel érdekében keresse a webáruházat és annak hatalmas kínálatát!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?