Webáruház

A jázmin rizs ár megkíméli a pénztárcánkat

Jázmin rizs

Délkelet Ázsiában honos jázmin rizs egyre nagyobb népszerűségnek örvend Európában is. Sokunk kedvenc étele a rizs, hiszen kiválóan alkalmazható köretek elkészítésére. A rendkívül jutányos jázmin rizs ár pedig lehetővé teszi, hogy akár mindennap éljünk a termék nyújtotta előnyökkel.

A jázmin rizs ár megfizethető összeg bárkinek, aki szeretné beépíteni ezt az igen hasznos és finom ételt a napi tápanyagbevitelbe. A Bulkshop üzleteiben a 2 kg kiszerelésű csomag 1.180 Ft. A kellemes aromájú és lágy textúrájú, hosszú szemű rizs nevét a jázmin virágról kapta, ínycsiklandó illatát pedig megőrzi másfél évig is.

Annyira különleges az aromája, hogy a jázmin rizs termelői azt állítják, képesek az illata alapján beazonosítani és meghatározni, hogy melyik országban termesztették. Küllemre és ízre hasonlít társához, a basmati rizshez, azonban belső tulajdonságai nagyban megkülönböztetik tőle, hiszen a jázmin rizs rendelkezik a legmagasabb glikémiás indexszel a családfájából, ami még a tiszta glükóznál is nagyobb értéket mutat.

A kedvező jázmin rizs ár lehetővé teszi, hogy az egészséges életmódra törekvők könnyedén beszerezzék a terméket. Rendkívül gazdag szénhidrát- és fehérjeforrás, vitamintartalma pedig magas. A jázmin rizs nagy szerepet játszik a koleszterinszint és az idegrendszer helyes szabályozásában, folyamatos használata növeli a szellemi teljesítményt.

Konyhai alkalmazása igen gazdag, köretként leginkább az ázsiai típusú ételekhez illik a legjobban. A pénztárcabarát jázmin rizs ár kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy az asztalunkon is sűrűbben forduljon elő, ez a jótékony hatású étel.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?