Szolgáltatások

Ismerd meg a Happy Cat szárazeledeleit.

Happy Cat
Happy Cat

Szeretném megosztani a tapasztalatom és segíteni azoknak, akiknek szintén igen válogatós macskája van. Bízom benne, hogy sikerül megmentenem többeteket attól a kálváriától, míg eljuttok sok kidobott pénz után a megfelelő tápig. Nem árulok zsákbamacskát, ez nagy valószínűséggel a Happy Cat márka lesz.
Az én cicám nem rajong a nyers húsért, csak beleszagol és otthagyja. Hasonlóképp jártam a nedves eledelekkel is, mert még a méregdrága színhús kaját is otthagyta egy falat után, az olcsóbbakról nem is beszélve. A szárazeledelek viszont ízlenek neki, keverve pedig még a konzervet is megeszi szerencsésebb napokon. Ennek ellenére azt is sokszor otthagyja, hiába teszek ki minimális mennyiséget. Azóta beletörődtem, hogy a cica egyoldalúan csak a szárazeledelt hajlandó jóízűen elfogyasztani, így a Happy cat halas tápját veszem neki.

Érdekesség, hogy ettől függetlenül azt vettem észre, hogy igényli a gondoskodást, mert hiába áll halomban a cicakaja a tálban, neki fontos, hogy mindig legalább egy szemről tudja, hogy „friss” és az újdonság örömével tudjon nekiesni.
Miután több fronton is próbálkoztam, több árkategóriában is válogattam, az általam tapasztalt legjobb macskatáp az a Leonardo és a Happy Cat. Árban megközelítőleg hasonló, minőségben mindkettő kiváló, de személy szerint a macskám utóbbit szívesebben fogyasztja. A Happy Cat bőséges választékot kínálnak minden fajta és korú macskának, minden ízben. A legegyszerűbb a neten rendelni a minőségi tápokat, valamelyik állateledel webáruházból. Én személy szerint a Pcasizoo.hu-n rendelek havonta. A pacsizoo-nál korrekt áron jutok hozzá a kedvenc Happy Cat cica eledelünkhöz. Ingyenesen házhoz is szállítják, tehát részemről semmilyen plusz utánajárással nem jár a beszerzése. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mind a Happy Cat márkát, illetve a pacsizoo.hu kisállat eledel webáruházat is.

Horváth Viktória

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?