Szolgáltatások

Eltünteti a lepedéket a fogfehérítő matrica

Fogfehérítő matrica

Elegünk van abból, hogy az elfogyasztott ételek és italok miatt, a fogaink teljesen elszíneződnek? A vörösbor, kávé, cigaretta, húsok, mind azt eredményezhetik, hogy olyan lepedékek rakódnak le a rágóeszközeinkre, amelyek a hagyományos tisztítási eljárásokkal nem távolíthatóak el. Ilyenkor nyer teret a fogfehérítő matrica, ami speciális hatóanyagok kombinációjával végzi a feladatát.

A kókuszszén és tej minden erejét bevetve gyors eredményt garantál. Tejesen természetes módon fejti ki jótékony hatását. A 14 darabos kiszerelés minden napra 1 fogfehérítő matrica párt biztosít, ami elég 2 héten keresztül. Néhány alkalom után, már jól látható az eredmény. Az elszíneződés mellett, a baktériumokat is gyorsan eltávolítja, így nem kell félnünk a rossz lehelettől.

Egyszerűen felhelyezhető és eltávolítható. Érdemes alaposabban utánajárni a benne rejlő lehetőségeknek és bátran kiaknázni azokat. A fogfehérítő matrica kedvező áron megrendelhető a brightwhite.hu oldalon. Ne várjunk tovább, hanem csapjunk le rá még ma, hogy minél előbb kiélvezhessük az előnyeit!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?