Category Archives: Egyéb

Nemcsak a szájszag miatt fontos a szájhigénia

Clinident fogászat

Minden bizonnyal tapasztalta már Ön is, hogy fogmosás közben vérzett a fogínye, azonban nem tulajdonított ennek különösebb figyelmet. Pedig kellene, hiszen ez a jelenség fogínygyulladásra vagy fogágy betegségre utal. Ezeknek a problémáknak a megelőzése nagyon fontos, ezt úgy lehet elérni, hogy a fogakról a fogkövet és a lerakódásokat le kell takarítani.

A fogkő eltávolítás és fogpolírozás a budapesti Clinident fogászati klinikán egyszerűen és könnyen elvégeztethető. Tehát érdemes felkeresnie ezt a fogászatot, hogyha Ön is a fent felsorolt problémákkal küszködik. Ahhoz, hogy a fogsora kifogástalan, a fogai pedig tartósan egészségesek maradjanak, karban kell tartani a fogínyt és a fogágyat.

Rendkívüli berendezés a seprőgép

Seprőgép

Seprőgép

Nagyobb áruházak és szupermarketek mindig adnak a tisztaságra, hiszen egyetlen kliens sem szeretne egy piszkos helyen vásárolni. Itt a seprőgép eltávolítja a rengeteg koszt, olyan tisztaságot hagyva maga után, amelyik abszolút pozitív hatással van a forgalomra. Aki már vásárolt szupermarketben, az biztoson látott már egy ilyen gépet és azt is, hogy ez mennyire hatékony, színvonalas és pontos.