Szolgáltatások

Egy jó munkabakancs sokáig bírja

Munkabakancs

A láb védelme gyakran nem kerül középpontba, pedig aki fizikai munkát végez, annak igenis tisztában kell lenni azzal, hogy milyen kockázatok állnak fent, ha nem megfelelő a láb védelme. A munkahelyi balestek legnagyobb része, a valahonnan leesett alkatrészek, tárgyak által keletkeznek. A munkabakancs nem véletlenül kötelező a legtöbb munkahelyen.

Az orr-részben elhelyezett acélbetét hatékonyan megvédi a lábfejet, az éppen leeső nehéz tárgyak okozta sérülésektől. A munkabakancs nemcsak biztonságos, de még kényelmes is. A gyártók szigorú ergonómiai elvárásoknak is meg kell feleljenek a termékeiket tekintve. Ezen kívül a munkabakancs talpa is ellen kell álljon a vegyi anyagoknak, nem csúszhatnak és nem hagyhatnak csíkot.

A lábfej és boka védelme körkörös kell legyen, valamint hosszú élettartamot bírjon ki. Mindezek felett még könnyű is, hogy ne fáradjon el a dolgozó a nap végére a cipőjét cipelve. Látszik tehát, hogy a munkabakancs milyen komoly elvárásokat abszolvál és mennyi mindennek felel meg.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?