Webáruház

80 centiméter széles babzsákfotel

Babzsákfotel
Babzsákfotel

Az egészséges életmód elengedhetetlen része a megfelelő és kielégítő pihenés. Abban az esetben, hogyha egyáltalán nem tud megfelelően pihenni, akkor célszerű végiggondolnia, hogy min változtasson! A babzsákfotel tépőzáras kivitele egyáltalán nem sérti meg a padló felületét. A speciális termék 80 centiméter széles és 130 centiméter magas, így egy felnőttnek is kényelmes.

A babszem.hu webáruházban sokféle terméket megtalálhat, amelyek még karácsonyi ajándéknak is ideálisak. A babzsákfotel saját kezűleg is összeállítható úgy, hogy külön rendeli meg a huzatot és a töltetet. A töltet mennyiségét a babfotel nagysága fogja meghatározni. Ha már régóta arra panaszkodik a gyermeke, hogy nem tud kényelmesen tanulni, akkor lepje meg egy új babzsákkal! A külső huzaton lévő tépőzár nem tapad hozzá a szőnyeghez és a parkettát sem karcolja meg.

A fotelt nem érdemes teletölteni, mert a szakértők szerint a félig megtöltött változat sokkal kényelmesebb. Az áruház oldalán megtalálható albumban található babzsákfotel külső anyaga szövet, a belső anyaga pedig selyem, a töltete 375 liter. A külső huzatot többször is ki lehet mosni 30 °C-on, de ha nem akar bajlódni a mosással, akkor le is cserélheti. A babzsákfotel maximális kényelmet biztosít az otthoni pihenés során.

A babszem.hu webshopban babáknak is találhat olyan termékeket, amelyek közé tartoznak például a szoptatós párnák. A várandósság ideje alatt, a szoptatós párnát az alvás idején is tudja használni. Az XXL-es méretű babzsákfotel több gyerkőcnek is tökéletes méretű. A foci szerelmesei is találhatnak focis babzsákokat, amelyek karácsonyi ajándékba is adhatóak.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?